Εκστρατεία για το Δίκαιο Εμπόριο στο Radviliškis

 

Στο πλαίσιο της μαθησιακής διαδικασίας που αφορούσε τη Σοκολάτα, οι συμμετέχοντες από το σχολικό σωματείο " Tolerance" του δημοτικού σχολείου Radviliškis Gražinos διοργάνωσαν μια μικρή εκστρατεία ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σχετικά με το Δίκαιο Εμπόριο. Δημιούργησαν ένα σύνολο ενημερωτικών υλικών για το Δίκαιο Εμπόριο και το τοποθέτησαν μπροστά στην είσοδο του σχολείου τους. Οι συμμετέχοντες μίλησαν επίσης ξεχωριστά με τα μέλη της σχολικής τους κοινότητας για τα θέματα της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού σοκολάτας, εξήγησαν τις βασικές αρχές του Δίκαιου Εμπορίου αλλά και τους λόγους για τους οποίους αξίζει να αγοράσουν τα προϊόντα που φέρουν αυτή την ετικέτα.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ευαισθητοποίησης, οι διοργανωτές διένειμαν επίσης μικρές ετικέτες Δίκαιου Εμπορίου στα μέλη της σχολικής κοινότητάς τους.

Στιγμές από τη δράση:

© 2015-2017 by BRO TIME. Proudly created with Wix.com

This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.